Betting utan svensk licens förklarat

En vanlig fråga som dyker upp hos personer som är nya inom spelindustrin på internet är om spel- och bettingsidor utan svensk licens är lagligt. Av någon anledning har det fått ett dåligt rykte och många tror att de ligger på gränsen till olagligheter, när det i faktum inte finns något olagligt med att spela på utländska bettingsidor som betting-utan-svensk-licens.net/.säker betting online för dig i sverige

Laglig betting utan svensk licens

Spelbolagen och spelinspektionen arbetar hårt för att få folk att hålla sig på svensklicensierade spel- och bettingsidor som . Att spela på svenska bettingsidor har onekligen vissa fördelar, men utländska hemsidor kan även vara riktigt bra. Det handlar bara om att hitta pålitliga sidor som är trygga och säkra att använda. Hur länge det fortsätter vara lagligt är dock uppe för debatt, då försök har gjorts för att begränsa spelare till att ta sitt spelande ut i världen.

Fördelar med betting utan licens

Det finns många fördelar med att spela på bettingsidor utan svensk licens. Den primära anledningen till att folk söker sig till utländska bettingsidor är för att undvika de regleringar som Spelinspektionen satt upp för svenska bettingsidor och spelsajter. Följande regler gäller för svenska bettingsidor:

  • Max en bonus per kund
  • Bonusen får maximalt bestå av 100 kronor alternativt free spins
  • Lojalitetsprogram och VIP-program är förbjudet
  • En insättningsgräns på maximalt 5000 kr per vecka gäller för alla spelare
  • Alla spelare är tvungna att skriva in personliga gränser för förluster och speltid
  • Odds får inte förekomma på spelare om de är under 18 år

Utifrån dessa regler är det inte svårt att förstå att många vill undkomma det. Bettingsidor utan svensk licens är därför ett lockande koncept för många som helt enkelt vill kunna betta precis som de vill.

Större spelutbud på utländska bettingsidor

Om du inte begränsar dig till svenska bettingsidor är marknaden och bredden otroligt stor om du tittar på spelutbud. Du kan ta del av många fler spel och fler odds när du bettar. Hos bettingsidor utan svensk licens kan du bland annat betta på exakt de matcher du vill samt på straffar, gula kort och övriga regelbrott i matchen. Du får på så sätt väldigt många fler möjligheter att spela och betta genom att inte utesluta utländska bettingsidor. Du kan även hitta saker att betta på som kanske inte går att betta på via svenska bettingsidor, så som amerikansk fotboll eller cricket.

Bättre bonusar på utländska bettingsidor

Om du väljer bettingsidor utan svensk licens kan du även utnyttja och ta del av bättre bonusar. Den svenska marknaden är väldigt begränsad medan den utländska marknaden är mer frikostig med dessa saker. Du kan dessutom utnyttja bettingsidors lojalitetsprogram eller bli VIP-kund för att få unika fördelar när du bettar. Detta kan vara särskilt populärt för dig som bettar mycket. Tänk bara på att desto större frihet du har på bettingsidor, desto större risk finns det för att hamna i spelproblematik. Därför är det viktigt att du tar det försiktigt och bara spelar för pengar du har råd att förlora.